Hi mommies

Just nk tnye.. sy dh lewat period tp ade kuar spotting (keputih warne coklet) adakah sy pregnant?? Dan ade senggugut.. nk beli upt tkut result negative ?..

5 Các câu trả lời

sis nk tkut ka nak kepastian? hehe kalau saya cmfrm sya nak kepastian.. dulu awl² saya mmg ada spoting cklat jga.tp xlama.dlm smgu mcmtu. masa tu baru 7-8 mgu saya rasa.siap prgi osptal lg chck.tp so far semua ok.doc kasi tau baby nk menempel jd kuat lg.. doa yg baik² ya sis.gcluck

Berapa hari lewat sis? After one week ke atas boleh cuba buat upt.

Sy suggest sis check ja upt tu.

Check upt sis.. All the best!

tunggu seminggu lg . n cek