bayi susah tidur

Hi mommies. Baby saya 1 bulan 17 hari. Sangat susah untuk diurus kerana mudah menangis. Nak ditidurkan pun susah walaupun sudah kenyang dan sendawa. Mommies2 share tips please.

1 Trả lời

Hi mommy. Bedung baby, peluk dia n hayun pelan2.. Maybe dia mengantuk. Ada sesetengah baby tak reti tidur sendiri.

5y trước

Ya sy buat mcm tu. Tp kdg2 mengamuk juga. Kdg2 sudah tidur tapi terjaga bila letak d tilam. Hrp dia beransur ok hari ke hari.