Kerap demam

Hi mommies, anak saya sekarang 6 months, sebelum ni fully bf, cuma dah 2 bulan dah topup formula & bulan ni mmg kurang bf , dia lagi prefer fm . Tapi sebulan ni saya perasan anak saya kerap sangat demam + batuk & selsema. Ambil formula milk memang effect kat kesihatan anak ye?

2 Các câu trả lời

anak duduk nursery ke?

2y trước

nursery ada budak budak tak sihat ke? budak senang berjangkit. anak kawan sy pun duduk nursery, kerap demam selsema. sampai dia resign kerja sebab dia ingat anak lemah imun, tapi bila dia jaga anak sendiri kat rumah, elok je takde demam selsema.