Formula milk

Hai mommies, nak tanya anak sy skrg dh 9 bulan. Sebelum ni dia mmg fully bf tp sejak dua menjak ni sy perasan susu sy mcm dh kurang, sy cuba try bg susu fm tp anak sy tolak. Ada tak pengalaman mommies yg sama dgn sy, mommies bg susu fm apa ye kat baby?

1 Trả lời

sis tgh period ke ?kalo sy waktu period mmg susu kurang.. anak pon asyik merengek je..bile dh abis period,baru okey balik

4y trước

sy xperiod sis. ohhh mungkin betul juga tu, sy pun tgh tggu period keluar ni, rasa nya sebab tu laa ek hehe. ok2 tq sis 😉