Baby nk duduk

Hi mommies, anak saya lagi seminggu nk masuk 4bln. Skrg ni dia tak suka baring, letak kt tilam mesti nangis. Asyik nk duduk je, duduk pulak tanak bersandar nk duduk badan tegak jee mcm dlm gambar tu. So saya nk tanya okay ke kalau saya pegang dia cara duduk tegak ? Risau tulang dia je

Baby nk duduk
1 Trả lời

kdg mmg baby selesa mcm tu 🤗

3y trước

hehe mak² mmg sll amik langkah berjaga² 😂 if berminat utk beli baby food IZZLY boleh pm sy pn bila baby 6 bulan nanti 🤭 www.wasap.my/60129876070/babyizzly