3 bulan nak duduk

Hi momies, baby saya 3m skrng. Tp dri 2m lebih dia dh tknk baring bila dia dah bangun. Dia nk org pegang dia duduk, sya ada baca baby tk kuat lg utk duduk. Tp dia nk duduk(kita pegang). Dia akan nagis tknk baring. Tak apa ke? Bahaya kan pinggang /tulang dia tak? Sorry sya firstmom.

3 Các câu trả lời

X smua cond baby sama..... ada yg dh blh dduk lama n ada yg blum .... klau mumy ada ajar dia tummy time lps tanggal pusat haa means tulang dia dh blh tampung dduk...ank buah saya umur 3 bulan mmng xnk baring.... dduk je n slesa jgk dia .... skg dh 1 th syukur ok je smua....

anak sy pong dua bulan lebih mcm tu sis.. berdukung nak kena bdan dia mengadap ke depan tgok orang. kalau mandi dalam tub tu dh pandai menendang kuat dh haaa...

1y trước

Ya, duduk carrier depan tknk dia tolak2 dada kita😅

boleh tp dgn syarat awak jgn duduk tegak.. bia sandar kt kusyen n position awak ke blakg sikit...baby atas awak.. so x de bby duduk tegak sgt...

1y trước

hehe yg tu sye x pasti.. tp anak sye 3 bln bdn lmbut lg.. lain bdk lain kn keadaan nye..