Baby 5 bulan dah boleh ajar duduk?

Hi mommies, anak saya dah 5 bulan 7 hari masih tak meniarap sendiri kena ada saya tlg baru dia meniarap.. takpa ke kalau saya letak dia dekat baby chair? Bila saya try letak, badan dia ok tegak. Kalau blh bagi dia duduk, brapa lama ya? #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

dah boleh tu sis. saya selalu buat lepas mandi. dah siap cantik ii/smart ii. posing la lepas tu. ape lagi🤣🤣 ambik gmba, buat kenangan😍

boleh je. duduk kejap2. kalau Sy, 4 5 minit cukup. janji kerap