bayi baru lahir berlendir mcm hingus

Hi mommies, anak saya bru 50 hari. dh nk masok 2 bulan hingus die xbaik2. hari2 sedut and spray using sterimar but it doesnt work. normal ke?

7 Các câu trả lời

Letak Kunyit hidup kak dekat bahagian btg hidung antara kening tu …. ( Sebelom tu Akak gosok kunyit hidup tu dekat Batu lesung sampai keluar hampas .. then akak sapu kan sikit dekat btg hidung babyy tu )

Ada simptom lain x selain hingus? Sbb dah nak 2 bulan Kan hingus ni? pergi klinik check.. jgn ckp nak sedut hingus. Minta Dr check. tkut masalah lain

Ke baby awak ada alergik dgn habuk/asap rokok/bulu kucing sebab tu hingus dia tak baik2

saya letak kunyit,alhamdulilah hilang

slalu lepas spray ibu buat apa?

9mo trước

ada bawa pi emergency?

Suction la kt klinik swasta.

9mo trước

Hingus tu meleleh atau x .. atau bunyi je

Cuba bawa ke klinik

9mo trước

daahh tp xde perubahan