Bayi 2bulan berkahak hingus

Normal ke baby 2bulan ada kahak dan hingus? Hari2 kene sedut. Sekarang guna nasal spray sterimar tuu. Tapi dah sebulan hingus still ada lagi. Tak baik2. Mase umur die sebulan tu ada pergi doc. Doc cakap normal untuk baby yang duduk kat bandar. Tp bila dah sebulan mcm ni je tak baik2 ni risau pulak. Baby takdemam. Cuma kesian bila dengar bunyi die berkahak tu. Baby menyusu badan + fm milk (s26)

4 Các câu trả lời

Ank sy pun minum s26 . Ade bunyi kahak n hingus . Tapi bila buat suction tak banyak pun keluar . Hingus ank awk mengalir ke ? Mcm ank sy bunyi je . Doc ckp bersalin czer mmg baby ade cecair x keluar hbis . Nanti lama2 bunyi tu hilang . Skrg tggal bunyi kt hidung . Kahak dh slow2 kurg . Sy ada inform doc kk . Dia suruh ambk nab n buat suction kt klinik swasta . So far bila buat memang ada bunyi lagi tapi makin lama makin kurang .

Tak normal kalau dah lama sangat. Apa beza kalau duduk bandar atau kampung, macam tak relatable je. Saya sarankan bawa anak ke pediatric. Moga anak diberi kesembuhan

2y trước

Doc cakap ade kaitan dengan pencemaran udara.

awakkk kite sama 😩😩😩😭😭

skrg anak mcmne puan?