Ruam lampin yang rengsa

Hi mommies, anak saya 5 bulan mengalami ruam lampin yang melecet (tapi melecet nak baik da) dan rengsa. Merah dari celah bontot, naik ke celah peha dan telur. Saya dah pergi jumpa doctor, ade bg krim. Tapi saya nak tanya krim bepanthen ok ke mommies? Ada yg pengalaman guna? Anak sy pernah guna sudocream tapi mcm tak sesuai. Pls help. Tq

3 Các câu trả lời

tak sure bepanthen. tp sy pki cream organic buds. ad di watson & shoppee