Induce atau real contraction lebih sakit?

Hi mommies. Ada yg due hujung tahun 2020? Hopefully everything is fine :) Sis due Ahad depan. Tp belum ada tanda. Disebabkn GDM, Ahad ni kena induce klu belum ada tanda. Nk tanya, mana lg sakit induce atau real contraction? Anyone ada experience both? Anak first dulu sis real contraction, xkena induce. Nk tahu jgk siapa ada experience both😊

Induce atau real contraction lebih sakit?
23 Các câu trả lời

sama lh..sy pon due dh mnggu depan..tp xde pape tanda lg🥺 smoga urusan kita semua dpermudahkan #firstbaby