Serah diri

Doakan saya dapat bersalin sblm ahad ni. Kalau x ahad kena serah diri. Induce. first baby. Dah 39weeks 3 days tpi xda tanda xda sakit lagi. Mohon doa semuanya... ya Allah oermudahkan lah. Harap mlahirkan , ada tanda and bby kliar sblm ahad ??

1 Trả lời

Due awk bila? Sy 19/4. Pon masih blm ada tanda2..cuma sakit2 sikit je bila bgn tidur. Skrg mmg bykkn bergerak jln2 pusing2 dlm rumah je sbb nk cepatkan bukaan. Even kaki dah sakit n bengkak. Last week doc tmpt sy check up cakap, if 19/4 xbersalin jugak, 20/4 dia suruh pergi kk utk scan. Check air ketuban byk lg ke x. If byk lg, dia akan bg masa lg seminggu atau 2 mggu. If da xcukup, terus kena pergi hospital utk admit. Hrp2 kita sama2 dipermudahkan urusan. Aamiin..take care mommy ❤

4y trước

In shaa Allah, Allahumma aamiin..tq miss moon & lin 😘❤❤