Induce atau real contraction lebih sakit?

Hi mommies. Ada yg due hujung tahun 2020? Hopefully everything is fine :) Sis due Ahad depan. Tp belum ada tanda. Disebabkn GDM, Ahad ni kena induce klu belum ada tanda. Nk tanya, mana lg sakit induce atau real contraction? Anyone ada experience both? Anak first dulu sis real contraction, xkena induce. Nk tahu jgk siapa ada experience both😊

Induce atau real contraction lebih sakit?
23 Các câu trả lời

sy pernah sekli induce ya allah sakit nya...yg lain real contraction ok lg...

beranak semue sakit. even c.sec pon sakit lpas tu. cuma x rase sgt sbb ubat

kebanyakan nya induce berakhir dengan operate 😌 trust me

Real contrantion lagi sakit kot. Hujung rambut je tak sakit.

Induceeee. Real contraction x sempat nk rasa da kena induce

induce . sy real contraction boleh thn lg .

induce.. real contraction boleh tahan..

me too . isnin depan induce 😭

Minggu depan Rabu Induce

real contraction .