minum air gula

Hi mommies , ada x kat sini yg sama mcm saya 🥺 . dah dpt tarikh utk minum gula 01 july nnt tp td pergi checkup dkt KK berat naik 3kg+ dlm sebulan ni so dktor suruh utk minum gula lusa ni kira dipercepatkan lahh sbb suspek GDM 😭😭 . mmg klu berat naik byk kena GDM eh 🥺😭#SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Sy buka buku berat 58, now 70. Doc bg mnum air gula. Alhamdulillah xdak kncing mnis.

3mo trước

ohhh , so x smestinya la dpt GDM kan . lega sikit hati 🥹 . tq mommies