minum air gula

Hi mommies , ada x kat sini yg sama mcm saya 🥺 . dah dpt tarikh utk minum gula 01 july nnt tp td pergi checkup dkt KK berat naik 3kg+ dlm sebulan ni so dktor suruh utk minum gula lusa ni kira dipercepatkan lahh sbb suspek GDM 😭😭 . mmg klu berat naik byk kena GDM eh 🥺😭#SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Belum tentu baru suspek je tu 😅 jangan risau. Saya berat naik dkt 5kilo sebulan, terus kena check bp selang sehari sampai tarikh minum air gula. Alhamdulillah result minum air gula kali kedua pun tak sangkut. Mungkin boleh banyakkan makan peria 😆

2t trước

Jgn stress2 tak elok. Sebelum minum air gula ni kurangkan makan manis sikit 😬

Sy buka buku berat 58, now 70. Doc bg mnum air gula. Alhamdulillah xdak kncing mnis.

2t trước

ohhh , so x smestinya la dpt GDM kan . lega sikit hati 🥹 . tq mommies