Selesema Semasa Mengandung

Hi mommies! Ada tipska untuk mengurangkan selesema ketika hamil.. I got a flu 2 days ago and worst day by day.. Sleepless at night because of hard to breathe..

2 Các câu trả lời

Kalau saya haritu, saya terus gi kat klinik check then diberi ubat panadol dgn ubat batuk tp doc suruh mkn kalau betul² tak tahan sj.. Sbb boleh buat baby dlm perut mengantuk.. Better minta advice dr doc

5y trước

Tq sis.. Sy suda pegi klinik hari tu tp doktor bagi ubat kumur2 ja...

Pergi klinik sis..mintak advice dr doc. Moga cepat sembuh.