mual tanpa muntah

hi mommies! ada sesiapa mcm saya tak, baru masuk 8 weeks tp asik mual je. muntahnya jarang. tp rasa mual and tak selesa kerap. mmg mcmtu ke alahan? sbb takde muntah #1stimemom #firstbaby #ingintahu

12 Các câu trả lời

Saya mual muntah demam since 5weeks until 20weeks 😭 Stress bila nak hilang mual ni. Tgok org lain 20weeks ni dh boleh jalan2

Saya pun sama mual tapi tak muntah. Baru nak masuk 8 weeks. Semoga kita terus kuat! 💗