Kos bayaran

Hi momies,, sya nk tanya psl kos byrn bersalin di hosp.gov.. Ada x momies2 yg tahu brpa kos yg perlu dsediakn?? Sbb sya akan bsalin di kpg,, sblum nie sya cek up bln2 di swasta..

1 Trả lời

Tak mahal sis. Saya bersalin di hospital umum sarawak 2hari 1 malam normal with episotomy rm45 je.bilik 6 org kongsi beraircon.selalunya less than rm1k.kwn saya yang bersalin di hospital umum sarawak juga tapi dia stay 10hari sebab baby dia jaundice,dia bayar rm350 macam tu.

5y trước

Oo yaka?? Oke thx sis.😊