Please yang dh brsalin tu bagitahu sya brpa kos untuk bersalin di kerajaan, bersalin normal our cser

Kos bersalin ?

62 Các câu trả lời

tak mahal pun sebab kakak saya bersalin HTA, dia warded 2weeks sebab anak dia pramatang tak sampai RM150 pun dia cas insyaAllah bawah RM300 dah lepas dah untuk bersalin kerjaan.. macam saya bersalin hosp putrajaya mmg ada depo RM800, kalau czer up RM1k+ bukan yg FPP punya tau saya punya ward biasa je.. katil biasa je tapi beza tau layanan nurse kat sana.. buat la apa pun insyaAllah dilayan dengan baik.. survey je dekat tiktok, banyak orang post pengalaman saya pun selalu tanya sana je

1mo trước

hosp putrajaya yg tk best dkt PAC. Staff sombong. dkt wad staff semua baik

berbeza ikut hospital. Tp biasa depo hosp rm800. slalu czer kalau xsilap sye xcecah rm1000 pun sbb ade subsidi krajaan kan. kalau ada GL, free je takpayah bayar apa2. masa register just untuk surat GL.

1mo trước

hosp mna ni? biasa hosp ptrajya yg ad depo bgai..

pengalaman bersalin baby no 1. 2 kerajaan bayar tk sampai RM 100. czer pun takkan mahal. melainkan. semi private or gov ambil 1st class & 2nd class. nk bersalin akan ikut kawasan, tapi ckp je sbb nk pantang area tmpt kita bersalin tu. senang. 3rd baby bersalin semi private depo rm750 . normal 800+ czer 2k

1mo trước

klu bukan warga Malaysia. tulis je kat google nnti keluar

Why not awak mentioned specific hospital mana yang awak nak bersalin. Lain hospital lain caj. Putrajaya, Cyberjaya ada depo RM800. Gov hospital yang lain takde. Nak senang awak search kat website hospital bahagian caj bersalin. Situ lengkap dah info.

2021 csec di hospital selayang, 3h2m, tak sampai rm200 termasuk ubat. last month vbac hospital slim river, 3h2m juga sebab GDM, jadi kena tahan 24jam untuk pemantauan gula baby, dalam rm70+ termasuk ubat etc.

saya beranak anak first dekat hospital hsnz terengganu cas rm1 sahaja. 3 hari 2 malam. saya kena tahan sebab ada keluar darah time hujung hujung. pengalaman saya layanan dekat hosp gov sangat bagus, nurse and doctors semua baik

1mo trước

boleh tanya sikit sis,kalau saya lahir di negeri lain,suami org trg,nk lahirkan nanti di hsnz anggaran brp ye kosnya?

Saya bersalin normal Masok wad 14hb 9 23 induce 15hb n 16hb dan .. 17hb bersalin 18hb iaitu Hari kedua kena operate buka balik jahitan sbb ada darah beku.. 19hb discas.. RM80 Tp baby admit sampai 22hb sbb kuning..

Saya admit 5 hari dekat hospital sungai buloh. Kena induce ubat 3x bersalin normal kena dalam rm40 je awak. Wad pun ada aircond lagi 😆

1mo trước

Masa masuk tu mmg dia bagi wad 2nd class awak. Nurse takde tanya nak wad apa. Sampai sampai wad dapat yg ada aircond dengan share 4 orang satu bilik.

Kali Ni dah nk masuk Kali ke 4 Saya Akan bersalin di hospital kerajaan secara c-section.... Kos utk warganegara mlysia slalunya xsampai rm200... Kos Ni termasuklah..Kos Ubat, Kos pembedahan dan Kos wad (bilik)...

Saya rm1 je sis. Wad baru and selesa nurse doktor pun baik2. Hsnz di terengganu. Utk rakyat terengganu rm1 je kalau orang dari negeri lain saya tak pasti kena bayar berapa.

1mo trước

klau czer brape kt PRIBA?