Kos bersalin

Hi mommy nak tanya ada tak sini checkup bulanan kt swasta tapi bsalin dekat hspital kerajaan, sebab due dh dekat cadang nak bsalin dekat hospital sultan ismail jb agak2 kos bsalin brpa ye kat sna #firstbaby #mommybuntu

4 Các câu trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ini..sbb xpnh bersalin d sana..sbb sy tggl di slngor..tp xpe..sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkn segalanya..aamiin

sya 3 ank checkup kat swasta bsalin kat gov..tgok situasi sis klu mcm sya tahun lepas bulan 6 bsalin kat HSI bsalin normal dlm 70 ringit je..satu mlm tido.klu operation tak pasti lah berapa

Hi. Saya pun checkup kat swasta and plan bersalin kat hsa. Due saya 7 May. Due awak bila? 😄

klau b'salin normal xsmpai 100..klau czer xsmpai 200