Week berapa sepatutnya bersalin ??

Hi momies, saya lihat banyak jugak yang bersalin week34-Week40. so kalau ikutkan bersalin awal tu ? kita dah kena ready kee sekarang. sebab takut suami ada jugak ajak bercuti berjalan. Tapi takut jadi pape teberanak awal pulak. Tapi saya harap II baby lahir ikut due sepatutnya ?. thank you

21 Các câu trả lời

hehe tu lahh tak confident rasanya nak bercuti takut pape jadi kat luar kawasan kan. hehe thank you momies semua 😘

Sebelum nk pergi travel pergi clinic scan dulu check placenta. Kalau okay boleh travel. Max 35 weeks tak travel dah.

terima kasih atas info dan nasihat yer momies semua. semoga kita dipermudahkan segala urusan. amin yaallah 🤗🤱

Boleh je jalan jauh InshaAllah, jangan tinggal buku pink, ic & kad nikah. Lepastu barang baby & mommy! 😂

Klau boleh biar cukup term... saya dua2 anak bersalin ngam2 40weeks.. yg ke 3 ni kena awal sbb diabetes

Saya bersalin 35 week time dok check stock dalam Lori😂😂😂😂

Jln yg dekat2 je..semoga urisan sis dipermudahkan..amin

Saya besalin seawall 34w anak kedua Dan keempat

Bila2 Masa ikut kehendaknya

Semoga dipermudahkan😍