Selamat Bersalin 💕

Alhamdulillah saya selamat bersalin anak pertama 22/7.. due sepatutnya 8/8 tapi baby nak kluar awal nampaknya 😂 thank you mommies-2 yg banyak bg tips dlm nie... Semoga dipermudah urusan bersalin to all august candidate ❤️ chaiyookkkk !

13 Các câu trả lời

wahh due sama larh 08'08 tapi belum bersalin lagi, doakan saya sis semoga bersalin sebelum due 😆heheh, sekarang pn dah mula sakit celah kangkang yang teruk dan sakit bawah perut semasa berjalan😢

Alhamdulillah tahniah sis.. saya pula due 26/8 skrg masih tkda rasa pape lgi baby pun masih kepalanya diatas hmm.. selamt berptng sis

Wah thniah sis , sya due 6/8 ini pun ada rasa contraction palsu , keputihan bnyk keluar brharap sngt baby keluar sebelum due date nye

same lah sy sis..due 11/8..tp bby keluar 23/7..sy air ketuban trus pecah..check jln dh 3cm..selamat berpantang sis❤️

11mo trước

semoga dipermudah kn sis

Wahhh due date sama, harini saya dah pecah air ketuban jugak tapi tak rasa contraction lagi.. nervousnyaaaaa😩

Tahniah sis.. selamat berpantang.. doakan sy pulak due 14/8. Tp xtau baby nk kua bile 😁

11mo trước

Ta lama lg tu...sabar tau ❤️ good luck sis

saya 18/8 .. skrang berharap atas 37w and sebelum due laa dia keluar .. tanak laa kena induce

11mo trước

Inshaallah... Semoga dipermudah kan sis ❤️

Wahh cepatnya dari due date. Saya pon 15/8 taktau ikut due date atau baby nak keluar awal😂

alhamdulillah tahniah.. due sama.. arini 38w.. harap cepat la keluar 🫣

Eyyy sama laa due kita..tarikh bersalin pun sama.. 8/8 tapi baby kluar 22/7.

11mo trước

Seriousla??? Aaa excited ttbe hahahahaa selamat berpantang mommy ❤️