Hi momies,, korang minum berapa banyak air setiap hari?? Sebab sye rase susah nak minum air banyak2

Hi momies,, korang minum berapa banyak air setiap hari?? Sebab sye rase susah nak minum air banyak2 Lagi2 musim hujan ni, rasa mual sentiasa sensitive sangat dengan bau ,, pening kepale, makan oke je tapi kena luar dari rumah, kalau makan dalam rumah saya pening, make sense tak??

2 Các câu trả lời

Saya pernah alami tak suka air kosong. Saya paksa diri dgn minum air 3 teguk sekali minum. At least 1 liter sehari pun OK lah.. Tak boleh makan dlm rumah dan alah pada bau tu biasalah tengah mabuk hamil. Hadap je dgn syukur dan sabar. Sementara je tu Minum air suam

sama dgn saya