Pendarahan lepas kencing @ 26 weeks.

Hi mommies. Saje nak share sbb risau sangat. Semalam bila kencing ada keluar darah sikit. Baby pun boleh feel bergerak. Saya dah pergi emergency HKL terus tapi diorang ckp ada Cervix erosion and baby sume okay. Tak bagi ubat apa2. Tapi sampai sekarang saya bleeding lepas kencing. Risau sangat ni. UPDATE: Dr ckp sye ade UTI infection sbb tak minum air banyak and suruh makan antiobiotics ngan ubat liquid cam soluble. Skrng dh x de bleeding dah & baby pun okay 🥹 Just kena minum air banyak2. Jgn lah malas nak minum air mcm sye mommies. Nnti susah.

3 Các câu trả lời

Sy 28week ade keluar bledding mcm lendir darah tp kat pantilinear, pi hospital check kemungkinan sbb keputihan terlampau banyak doktor ckp.. so doktor bg ubat keputihan melalui msok.. sblm ke hospital tu 2 3 pntilinear juga tukar ade darah tp tk byk mcm memula.. dia keluar sikit² pastu hilang.. sofar skrg dh 29week alhamdulillah dh takde

Hye saya nak tanya macam mana awak keluar pendarahan? Atas pantyliner ke atau setiap kali awak kencing awak check?

1y trước

Setiap kali bila dah selesai kencing je dah mula ada titisan darah. Tpi x de leak kat pantyliner. Mse kencing je.

pergi la lagi sekali