Susu badan & Susu formula

Hi mom, normal ke baby sebulan sekali minum susu 3oz. Saya bagi 2oz dia menangis tak puas susu 😭 Kadang selang 20/30 minit nak susu lagi sampai jeluak susu dah overfeeding. Bagi puting dia mengamuk puting kosong. Doktor ada cakap selagi dia nak susu bagi je. Tapi kita nya risau dia overfeeding 🥲

2 Các câu trả lời

kuantiti baby mnum tu ikut pada baby.. klu smpi jeluak tu memg da overfeed.. slalu baby sye gap mnyusu 2 jam ble usia sebulan tu..