Baby jeluak

Saya nak tnya kenapa bby saya selalu jeluak ? Selepas minum susu kadang² 20/30 minit selepas susu. And bby slalu nk ngis bila dia nk jeluak ? Normal ke ?

3 Các câu trả lời

memg da lme jd ke bru2 nie je jd? penah tnye Dr? Baby sye tyme pantang kerap la jeluak, Dr suruh sendawakn n jgn trus bg bby baring.. tggikn sikit kepala baby sekejap.. pas tu bru bg baring..

1y trước

nant next checkup inform Dr.. tkot ade msalah gerd..

kena bgi diaa sendawaaa

1y trước

kena tnya doc lah mungkin diaa ade mslh pape .ank saya dlu x pernh mcm tu pastu dia dh 5 bulan ade lag termuntah susu mungkin banyak susu sngt bgi kt bby

Kadang terlebih susu

1y trước

Maybe perut kembung? Anak2 sy semua ada fasa mcm ni..dh bawa jumpa doktor pakar kanak2 pn doc tak buat apa pn. Dia ok sendiri. By 4-5 bulan ok dh.