Baby sebulan tapi kuat minum susu

Baby saya siang dia minum formula malam dia minum susu badan tapi dia memang suka minum susu kadang sampai 5oz sekali minum then lepas setengah jam dia nak lagi susu . Kalau tak bagi nanti baby akan nangis . Kalau macamtu normal ke ? #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Maybe baby nangis sbb lain. Baby kalau bg susu memang akan minum je lagi2 umur sebulan. Dia maybe mengantuk nk tidur atau nk dipeluk. 5oz tu byk utk baby sebulan

Alamak sama sis, tapi baby sy akan minum 5oz kdg² 6oz tu kalau dia tidur lama dalam 6 jam macam tu. Kalau tidur skjp dia akan mintak 3oz je

12mo trước

Kannn . Kadang terkejut tengok dia minum sebab banyak . Kalau tak bagi dia akan meragam nangis sampai sedu2 hm kita pulak yang kesian . Tapi boleh ke macamtu ?