Rambut gugur teruk

Hi all mom and future mom🌹 Anak saya dah 4bulan. Masa 3bulan dia dah start main sembur-2 air liur. Mak saya and org sekeliling yg nampak baby buat cmtu terus je cakap “habislah rambut mama dia gugur” dulu saya tak percaya benda ni. Ingatkan mitos, sekarang ada anak sendiri memang betul gugur rambut saya. Now makin teruk gugur. Tak pernah jadi mcm ni. Risau lah. Ada tak yg alami hal yg sama? Memang ada kaitan ke? Ada petua tak? Atau boleh juga suggest syampu rambut yg sesuai. Saya penat dah nak vakum rambut gugur ni. Boleh buat moody. Tolong share pengalaman or tips 🙏🏼 terima kasih semua 🌹#bantusharing #pleasehelp #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

Sy tgh alami. Then skrg fasa bby suka menggapai, tarik rambut mama dia 😌 memang kt tgn dia ada je rambut yg melekat. Kat lantai jgn cerita la, mmg hari2 kena vacuum. Sy pkai set syampu dari Watson. Ada la kurang sikit, bt still kena konsisten pakai.

2y trước

Kan, penat dgn diri sendiri. Takut botak je hahah overthinking dibuatnya. Sis iera pakai syampu brand apa ye?