Sakit payu dara kiri...

Mngu ke brapa susu menjadi ye... Sy 18week.. Blah kiri ni yaallah.. Nyut2, pedihh... Rasa cam tecucuk besi bra tu.. Pdahal bra pun xpkai.. Tp Sakitnya rasa mcm tu.. Knapa ye... Sy mlas nk pergi klnik cek.. Kobit2 mcm ni Bnda bole search cri punca, kita try dlu.. Agak xbole bru nk p klnik..

1 Trả lời

Puan boleh cuba check ada atau tak ketulan kt payu dara yg sakit tu, dan cuba monitor ada tak yg saiz makin membesar. Tgh pregnant ni pun kena kerap monitor perubahan kt payu dara jugak