Baby adamasa aktif.. adamasa slow je menendang..

Mmg 34w mcm tu ka.. kadang pagi sampai ke malam aktif mnendang.. ni die slow ja.. skali dua dlm sejam je mnendang bnyak.. ??

2 Các câu trả lời

Sya pn mcm tu sis.. skrang dh nk dkat pkul 5,tnggal lgi 2 kiraan.. Baby bgerak je tpi nk tunggu dia kickk tu lama... mybe ruang dia mkin smpit

normal tu..org tua2 ckp klu time dia krang aktif tu hari dia tdo 😅😅 tp asalkn ckup 10x prgerakan dlm msa 12jam ok je

5y trước

Ouh.. 1st prgnt.. risau plak rasanya.. da pujuk2 ajak sembang pon.. gerak skjap lepas tu diam balik.. smalam dari pagi smpai nk tido aktifnya..