27week 5days

Assalamu'alaikum ibu2.. saya nak tanya normal tak kalau rasa gerakan baby tu slow, manja2 mcm tu. Rasa dia gerak tak kuat mcm sampai berombak perut tu. Saya surirumah dan byk berehat je dekat rumah, nak kata aktif tu tak la aktif. Tp cukup je gerakan baby 10kali cuma slow je. #firstbaby

2 Các câu trả lời

bawah 28w tak perlu kira 10x gerakan lg. kecuali nurse yg suruh. pastikan tendang/bergerak kuat. gerak slow/berpusing tak kira.

1y trước

Terima kasih ya 🥰 inshaaAllah aamiinn

kadang ada msa baby aktif kdang tak sma mcm sya dlu msa 28 dn 29week. yg pntingg pnting prgerakan cukup 10