Pergerakan baby

Hye mumis semua nk tanya..normal ke kandungan 24 week,kadang² baby gerak aktif..kdg² slow ja gerak dia..ada hari nk slow,ada hari nk aktif..risauuu laaa...

3 Các câu trả lời

Normal sis..yg penting ada pergerakan..kadang dia tido tu..lg 1 bergantung pada ibu juga yaa..kalau ibu x makan, lewat makan or x cukup rehat pun boleh effect dekat pergerakan dalam kandungan..so be happy & sentiasa doa agar mommy dan baby sentiasa dibawah lindunganNya ya..🤲🏼❤️

Normal je sis. Yang penting dia gerak.

normal