baby

mlm bunda maaf saya mau tanya vitamin apa ye yg bagus untuk anak biar mau makan ..anak syaa makan sayur2 kurang dan buah2han tak mau sama sekali ,,anak saya masih asi anak saya umur 1th 8 bulan tapi makan kurang buah2han kurang asi saja yg kuat ..itu pun badan nya tak naik2 tolong bagi tau ya bunda kalau tau vitamin kuat makan anak2 nya terima kasih

2 Các câu trả lời

sebarang supplement atau vitamin consult dengan doktor ye ibu. selalu bersihkan mulut anak. anak tak minat buah bole try buat aiskrim homade. blend buah dengan susu fullcream atau yogurt. buat jus buah pun okay. if anak tak mkn sayur ibu bole buat nugget homade ke , cucur nasi, patoto stick. cukup carbo,fiber,protien.

cuba bgi shakemeal produk shaklee..