3rd Pregnancy

missed miscarriage bln 7...now preggy balik..test upt dlm 4+weeks mcm tu..doakn next month utk dating scan bby sihat2 je..trauma jgk ble dah ada experience miscarriage tu..

9 Các câu trả lời

Saya miscarriage first pregnant, hujung bulan 10tahun lps… pstu sya dan suami decide nak jarakkan 5bulan untk kuatkan rahim… alhamdulillah awai bulan 5 sya pregnant… skrng dah masuk 7bulan dh… due awai bulan 2 2024… doakn sy dan baby selamat & sihat smpai brsalin ya…btul la allah tuh dah susun cntik dh hidup kita… pelangi akan muncui selepas hujan bak kata pepatah

7mo trước

Tq sis

sis banyakk kn rehat yee .. semoga yg baik2 untuk awk.. ap yg sye bljar before ni sye pn miscarriage dan bile pregnant smula sye memang jaga bedrest ni.. Bedrest ni paling penting untuk kdgn awal2 ni. dpt rehat , fikiran tak terganggu.. jgn buat kerja apa2 langsung tau buat sementara waktu ni. doa bnyak2 yee moga Allah pelihara awak& kandungan

8mo trước

inshaallah....moga Allah permudahkn sgala urusan kita

saya faham perasaan tu. saya doakan bayi and sis semuanyaa selamat, diberikan kesihatan yg baik hingga bersalin nnt aminn. InsyaAllah. sis jgn fikir negative sgt, fhm, trauma tu ada. kita doa byk2 moga Allah pelihara dan dimudahkn semuanyaa aminn. take care sis♥️

semoga sis dipermudahkan ya ❤️ jaga diri sis. jangan stress, jaga emosi, jaga pemakanan dan jangan penat sgt. kadang rahim tak kuat lagi tu.

sy pon pnh gugur first. 2nd ank lahir dah 2 tahun. 3rd gugur. sekarang pregnant Kali ke 4 bru 12w dah

sy bby meninggal dlm kandungan masa bln pose, alhamdulillah mengandung lg.tp perasaan takut masih ada

8mo trước

terima kasih

semoga dipermudahkan urusan awak. inn shaa allah baby dlm keadaan baik2 sahaja🥰

Insya allah baik2 je sis.. Jage diri jage pemakann.. Rht byk2

moga baik² jgak utk kita...yg ttc pn jgn ptus doa