3rd pregnancy

kiraan period ikutkn skng dah 10weeks..but tadi pegi scan nmpk kantung je dah 7 weeks..bby xnmpk lagi...doc minta dtg repeat scan lg 2 weeks...doakan sy ye ibu2 moga bby sy sihat2 je..bila ada pegalaman miscarriage ni agak trauma juga...

1 Trả lời

In syaa Allah next 2 weeks dah ada sis. Macam saya scan kedua kantung saiz 7 weeks . Pastu next 2 weeks, dah ada janin tapi baru 7 weeks.Dr cakap normal sebab baby lambat develop sebab saya period tak teratur .Last period bulan 8 .Think positive selalu. Saya pun terlampau takut juga sebab pernah misscarriage kantung kosong .Kalini semoga baik baik saja , lega bila dah nampak janin😭