12weeks now and doc declared my pregnancy as missed miscarriage 😭😭. what next action, mommies ?

gugur sendiri or D&C?

1 Trả lời

Ms Dr declared tu berdasarkan kantung kosong @ ada janin tiada heartbeat?

3y trước

semoga dipermudahkan urusan kita semua. sy pon dah start rasa mcm senggugut teruk sejak dari semalam sampai x boleh tido. ada kuar darah tp xde ketul. xtahan sakit sy ajak husband pegi hospital tp doc ckp jalan belum bukak . suruh balik dulu dan tunggu dia jatuh sendiri. sakitnya hanya tuhan yg tahu 😭. tah berapa lama lg nak tunggu