asyik nak tidor

Assalamualaikum mommies² smua, nak tnya normal ka asyik rasa mengantuk saja walaupun dh tidor lama siang tadi ? Bby bru 5 week..?

36 Các câu trả lời

Samalah..nak2 ptg lepas asar hujan pulak alahai mata pun layu je..tapi lepas asar kan..so tahan juga mata tak nak tdur..sbelum zohor confirm lelap dlu..

Hihi. Normal je sis. Asalkan tak mendatangkan mudarat pd kesihatan sis. Sy dulu masa mengandung ank sulung asyik nak tidur n dengar lagu jek dlm bilik.

sama la sy..6week..siang tido aja..mlm jngn ckp..kol 10 mata xleh tahan ngntok..bila da tido mlm asik bgun kncing je..siang pulak tido je..letih je..

Saye pn lau blk je umh... X de kje lain dh... Mate ni nk tido je... Rse letih sngt.... Ingt sye je... Upe nyer semue momy cm tu yee

pd sy normal...tdo je... bhgia rase dpt tdo 😝 mkn pn kdg xnk.. tdoo je😂😂 tp xleh xmkn.. kne mkn❤

5y trước

Kdang tu smpai malas nk makan sbb nk tdor, tpi wajib makan sebab x makan berseorangan dah sekarang ni 😅

normal la tu kalau ank sulong memang nk tido je kerjanya..tambah² klau suri rumah... xda sapa nk kacau..

5y trước

sy suri rumah gak..dan hamil 6week tp pngasuh bayi 6bulan..letih sungguh..nk tido pn xleh..tahan je mata ni..bila habis wktu pngasuh kol 6..letih dan ngntok yg amat sngat2..😓

sama lah ngan sy..bru 6 weeks..malasnye lah rase nk tdo nk bermalas2 je..rupenye bende ni normal ye 😅

biasa tu time mula2 memang akan ngantuk selalu pastu akan tertidur cepat. banyak kan minum air kosong

Heheh normal jew sis ... Skrg memang asyik nk tido jew nnti dh 38weeks haa susah laa nk tido pulakk😂😂

5y trước

😂😂😂

sama lah.. mmg hantu tido.. nindah 2nd trimeseter..pantang hati cuti, memang tido jer keja nya