Cramp perut

Minggu lepas saya dtg period slps 1 bulan stgh lewat dtg tp takde kena period pain. Lepas 2 hari saya habis period, perut cramp mcm time dtg bulan. Breast pun sakit mcm bengkak time dtg bulan. Tp period sy mmg dah habis dan takde keluar lg. Sampai hari ni dah hari ke 5 masih rasa.. Ada yg pernah mengalami situasi mcm saya tak? Selalu situasi ni saya rasa bila time dtg period. Ni selepas period pula.

1 Trả lời

Normal je sis sbb saya dlu mcm tuh jgak. Kdg2 simptom2 tuh sblm period kdg2 selepas period bru ada. Tp kalau sis risau bole jmpe doc utk consult