Cramp perut during 11 weeks

sy skg mengalami krem mcm period pain tp rasa dia lightly but tak selesa lah yg pasti, rasa cam tgh nk dtg period cramp2 n sakit jgk sometimes bole share tak ni normal ke tak eh #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

2 Các câu trả lời

Skrg sy 11w. Masa 9w sy ada cramp mcm senggugut y sangat kuat. Lps mkn panadol baru oke. Spnjang hari sy baring je. Ptg baru pergi klinik utk scan. Alhamdulillah jantung baby nampak laju je. Kalau awak risau pergi je terus klinik. Boleh nampak bby oke tu, syukur dah dari duk pk bukan bukan.

Normal mungkn sebab baby membesar