khatan baby girl

minggu depan saya bercadang nk sunatkan anak perempuan saya.,mcm mana penjagaan baby girl lepas berkhatan ye?berapa lama masa untuk sembuh,perlu sapu ubat x?@ada x apa2 tips untuk cepatkan kering luka tu.. terima kasih yg sudi mnjawab.

8 Các câu trả lời

Saya sunatkan baby girl saya 3 minggu lepas lahir. Senang je jaga. Before sunat tu make sure pakai pampers baru,atau bawa extra pampers 1 incase baby kencing before sunat. Susukan baby sampai dia kenyang. Sunat baby girl saya takde ubat. Jadi bila saya check pampers basah,saya tukar baru. Jaga hygiene baby. Baby mmg nmpk penat and letih after sunat. Jgn risau 😊

Kjap je ...ank sye lpas2 sunt ok dah dy ... Just ad drh siket kt pampes .. N Luke 2 xnmpk pn .. Hnye cuci je mcm biase .. Tp jgn kuat2 .. Sbb bru lagii .. Tp xlme pn .. Kkjap je n dy baik sndrii .. Doc akn bg ubt tahan SKT je ..

Sunat baby girl xperlu pjagaan khusus pun. So xperlu pun letak ubat atau pantang apa2. Cuma certain org kata pas sunat tu baby cam letih sikit.

X perlu ubat apa2..kejap je sunat baby girl..asal dia xda mslh nk kencing lps tu, ok dh..

sebut pasal sunat baby saya 6bulan tak sunat lgi. adoii lupa. husband pun lupa. hahaha

Ank sy shri dh ok.. Xpyh sapu ubat

just selalu tukar pampers ja..

Sunat kat kk ke klinik luar ye ?