Khatan baby girl Ibu-ibu boleh share pengalaman khatan baby girl..? Pemiluhan klinik, penjagaan..

2 Các câu trả lời

Anak sy perempuan dan pegi klinik dr hasbi, alhamdulillah anak langsung tak nangis and xde ape2 pun nak kene pantau, ubat tahan sakit masa nak buat prosedur khitan tu pun pakai jenis cream je. Sy pilih klinik berdasarkan komen org dekat web, and ig dan kebetulan klinik tu tak jauh dr rumah sy, kos pun cuma RM50 je