mil

mil korang baik x?

191 Các câu trả lời

Mil sy.. Mak tiri suami.. Klu sy xcall, xpernah nk call sy pon.. Pregnant yg ketiga ni last sy call lps raya hrtu.. Pastu smp skrg xpernah call tah xrasa ada benda nk ckp.. Die pun xde nk tanya khabar sy..

5y trước

kalau jumpe okay x

Alhamdulillah baik sgt. Sy selalu bca pengalaman org yg mak mil suka masuk cmpur tgn dlm keluarga. Tp sy x. Alhamdulillah. Cuma kdg2 dia mtk gmbr cucunya. Nk tgk. 😂 Sy pulak menantu perempuan yg 1st

Alhamdulillah baik... Siap bawa & sediakan makanan letak tepi katil suruh makan.. Tp biasa lah org tua byk pantang larang bab² mengandung & bersalin ni.. Kadang x leh nak hadam kepercayaan dia..

Mil sy da xde lg, sy sempat kongsi byk kenangan dgn die, smpai masa die meninggal tu, sy ase kehilangan ibu sdri.. Sbb sy tmpt die kongsi cerita, sy taw susa senang die.. Al fatihah 😢

Alhamdullilah Mil sy sangat2 baik wlaupn dia ibu tiri kpd husband sy..N semua ahli keluar belah husband semua baik2..Kadang2 rasa mcm family sndri 😊..Bersyukur sangat ❤️

Alhamdulillah baik sgt2.. Bersykur sgt dpt mil mcm tu. Mil suka masak. Apa mnantu nk makan mesti dia yg beria nk masak. Al fatihah utk arwah mil sy. 😭😭😭😭😭😭

Baik sangat2 . Selalu bangun awal buatkan sarapan . Buatkan bekal suami . Bawak balik buah banyak2 & siap potongkan . Siapkan tempat tidur . Hehe sweetkan .. Fil pun baik je

Alhamdulillah, MIL baik sangat. Lagi dia bidan kg. So masa anak pertama dia yg jaga. Tapi anak kedua MIL tak sempat nak jaga. Dia meminggal 2 bulan sebelum baby lahir. 😢

Syukur alhmdullilah ipr mak mntua semua baik.... Drg thu saya tk le mkn ayam drg akn beli ikam untuk saya.... Thu saja saya pregnant hal rmh. Smua. Mereka tk bgi buat..

Alhamdulillah baik sgt2.. Dh anggap mcm mak sendiri.. Kdg2 g shopping/cari makanan, dh macam member2 dh.. Borak pn selesa jerk.. Boleh share rahsia sama2 💟💞