Fm

Ada suami pn x support bf.. Mil da pengaruh otak suami.. Mil asik ckp suro bg fm je.. Lama lama sy x smgt nk bf.. Sbb org yg tdekat pn x support sy mcm mana..

3 Các câu trả lời

Pernah kadang2 Mil ckp, kenapa x top up susu fm , dan ajar anak guna botol susu. sebab senang kalau nak ditinggalkan dengan suami atau dengan mil. Masa saya pergi cucuk vaksin , kena tinggalkan anak , dah sediakan susu fm dalam botol susu , pun x jalan. Anak menangis2 , kesian pulak bila husband hantar gambar anak menangis2 nak kan mama. Nasib baik lah gi cucuk x lama.😬 Lagipun saya suri rumah sepenuh masa. saya dah tak bekerja lagi. 😊Beza anak menyusu badan dan fm, anak menyusu badan kurang risiko sakit berbanding susu fm. Manfaat susu badan utk anak , kebaikan immunity badan anak. 🤗

jgn layan sis. hak kita sbg ibu maksure ank kita shat. bf lebih elok dri fm.mlainkan susu bdan kta kurang, bru boleh tmbah dgn fm.

Susu bnyk x? If bnyk bg ja bf bby. Jgn hirau org lain.. bila stress tu yg buat susu drop