Nak scan berapa week ?

Mengikut kiraan harini dah 7w 1d.. last week accident pergi scan time 6w 4d tak nampak apa lagi. Kantung pun tak ada.. hanya nampak rahim mengembang je. Semalam kita mental breakdown, nangis dari pagi sampai malam. Lepastu risau takut hilang baby, pagi ni check UPT, lega bila tengok line T makin pekat. Tambah pula kalini pregnant takde alahan langsung so cara untuk check kita buat upt.. Nak scan lagi sekali untuk check kandungan tapi tak psti nak pergi bila. 8w okay tak ? Ke nak tunggu lama lagi ? Takut lambat sangat confirmkan nanti lambat pula buka buku pink. P/S : gambar yang T pekat test harini, gambar yg T cair sikit test pada 20/5/22

Nak scan berapa week ?
2 Các câu trả lời

Boleh je nak scan. Saya dulu bukak buku pink 8 weeks tapi dr scan takde heartbeat lgi. Masa 10 weeks baru nampak heartbeat.

2y trước

Ohh yeke mungkin lain kk lain procedure kot. Masa saya bukak buku pink haritu tak minta pengesahan swasta pula

Saya pergi scan 6w takde apa sangat. Ada la nampak fetus tapi sgt kecil. Then 9w repeat scan sekali heartbeat dpt dgr 🥰

2y trước

Lepas je saya scan 9w tu esoknya saya ke KK. Nurse bagi appointment buka buku pink on 11 week 😂 sebab KK saya nak gambar ultrasound tu and tanya dah dgr heartbeat. Lain KK lain cara, kena tanya KK terdekat awak