Assalamualaikum

Harini pergi scan early pregnancy. Kalau ikutkan dah 8w3d. Tp scan td tak nampak apa. Cuma nampak Rahim dah tebal lepastu nampak ada satu garis je. Doc suruh dtg lagi lepas 2w. Kecewa sikit sebab belum nampak kantung doc ckp rasanya baru 6w mcmtu normal kalau tak nampak apa2. Doakan saya.

1 Trả lời

mcm sy mmg akan pergi scan masa 11w...sbb baca byk org scan awl xnmpk...so blh buat diri sdri risau...so ambil optional utk scan masa 11w...slalunya 11w tu mmg dah nmpk

6mo trước

tak expect tak nampak apa. sebab masa first pregnancy pergi scan 6w dah nampak kantung. ni 8w belum nampak kantung. huhuhu