Tumpang tanya klau kita Minum ubat perancang pastu suami minta untk "bersama" agak agak kita

Mengandung tak??

8 Các câu trả lời

mak sy ade amek pil perancang jgk gap adik no 3 dgn no 4 15 tahun. stop amek pil,terus lekat. sis boleh la try. tengok waktu subur tu. elakkan dlu bersama klaau was² hehehe sbb pengalaman sy,mmg xamek pil. rancang sendiri je. husb xbg. lgpon umur sy dh 30 ke atas. mkn pil,kalau nk ttc,kena clean at least 2y kn

Dinasihati jgn amik ubat sgt nanti takut long term effect lain. Cuba natural bincang dgn suami guna sm other tactics utk tak mau preggy dlm tempoh dekat. Mgkn dia blh corperate sewaktu bersama. Tapi kalau dah rezeki alhamdulillah aje

waallahualam.. tpi ibu sye mkn ubat perancang dri anak last skrg dh umur 14thn..alhamdulillah still x preggy..sdgkn umur bru 40an..beza 20thn je ngan sye

Masih ada chance utk preggy tp sgt rendah. Planning pill, condom, dan smua tu mmg mncegah hamil tp bkn 100%.. lowering the chance :))

Kuasa Allah sis..ada yg tak minum, tapi tak pregnant, ada yg minum tapi pregnant..kun fayakun ❤😂

Pil perancang kalau makan ikut waktu tak pregnant.. kalau tak, boleh amik emergency pil..

2y trước

Tp sy kdng minum pil perancang kdng jm 8 mlm kdng jm 10 tk ikut waktu tu bleh jdi pregnant tk

Masyaallah❤️😅

tak pregnnt

2y trước

jika allah berkehendak tiada mustahil