AIR GULA

Memang semua pregnant mom yg kencing manis and darah tinggi kena ambil air gula ke?? Boleh cerita macam mana rasa dia?

17 Các câu trả lời

Rasanya biasa. Manis sedikit. Tp datang pagi2 mnum time tgh suam2. Tak lah seteruk yg digambarkan. Cuma pekat dan likat saja.

Sy 28w bru mnum air gula.. xrs apa2 pn cuma dia likat sikit... mnum pg2 sbb dia suam lagi..

yg xkencing mnis pun kene minum sis.. faktor umur .. 25 thn ke atas kene minum

Rasa yang teramat manis sampai nak muntahhhh dan sumpah tknk mnum lagi😂😂

Saya bakal minum air gula 😆, sbb berat badan

5y trước

Ohh ..

😂😂😂rsa die xdpt nk digambarkan

Saya 23hb ni mnum air gula..17minggu..