AIR KOSONG UNTK BAYI..??

memang selalu orang2 tua bg minum air kosong dkt bayi bwh 6m ke..MIL sy slalu bg anak sy 3m minum air kosong..walau pn x bnyk sngt dia minum memandangkan ank sy x pandai minum botol lg..tambah2 ank sy ade masalah berat badan..bila dh di bg air kosong jadi dia dh x nk minum susu..sy direct BF..?????

22 Các câu trả lời

itu la kan.. selalu orang² tua memang suka bagi baby minum air kosong sebelum usia 6 bulan.. dulu² diorang xda ilmu didikan cm sekarang..

4y trước

Tp kita nak beri ilmu dekat mereka di katakan kita ni kurang ajar, tak makan garam dulu dari dorg. Ada pelajaran sikit mula la tunjuk berlagak hmm mcm tu la, dilema ibu zaman skrg ni.