pengerakkan baby

Memang biasa kea kalau baby jenis aktif ibu akan kerap rasa sakit pinggang dan perut.. Kadang-kadang rasa cepat letih .. Cuba kongsi pengalaman dan pendapat ..

18 Các câu trả lời

Biasala tu, tapi kena jaga postur badan, rajin2 buat senaman ringan, cukup rehat

Sama sis.baby trlalu aktif sampai sakit prut dibuat Nye. Rsa cm nk trkluar baby

Normal tu sis. Malam minta suami urutkan. Msti brtambah kasih syg

5y trước

Hahahaha .. Suami xpandai urut.. Kalau dia urut tambah lagi sakit badan ..

No komen.. x merasa lg.. 15w now

20week..dh makin aktif.. blurp blurpp.. lagi2 tgh mlm.. now dh fasa xleh tdoo.. die pn dok teman ajak main... slh tdo lg kuat die tendang.. 😂

biasa

saya rasa sakit yang sama bru masuk 21 week..

Samalah. Kadang cakap dengan dia, jangan tendang kuat sgt, kesian umi. Haha