5 bulan

Normal ke kalau pregnant 5bulan kadang kadang kerap rasa baby tendang lepastu kerap kencing tapi keluarnya sikit je.. tapi kencing tak sakit punn cuma penat asyik ulang alik tandas time kerja bilaa kerap jalan je nak kencing 😅 kongsi pengalaman ibu ibu please saya first baby ☺️

23 Các câu trả lời

Saya pun skrg pregnant 5 bulan kerap sngt gi bilik air. Tngah2 syok tido ttiba rase mcm nk g bilik air sngt2. Tp kencing okay je x sakit ke apa. Skrg pun baby asyik tendang je lebih2 lagi mlm before tido. Aktif dia kemain main bola agaknye kt dlm 🤣

Normal je sis. Sebab rahim kita sedang mengembang. So dia tengah himpit pundi kencing kita slow slow. Tu yg asyik nak terkencing je hahah

Sama lah kita.... 😅😅 tp berbaloi rasa bila nampak bby tu punya tendangan timbul kt perut walaupun asik rasa nk kncing ja. 😅😅😅

Normal..sya pun 5 bulan,kerap ke tandas..keluarnya banyak pula wlupun tak sakit.

its normal bby peluk pundi kencing mommy dia 🤣 tu rasa asyik2 nk kncing je

Hehe sama la. Saya dari awal sampai sekarang 37 weeks macamtuu.

sama🤭 baru lepas kencing dah rase nak kencing lagi 😂

Ya sis normal. Sgt sama dgn situasi yg sy alami sekarang

Macam mana ya rasa tendang tu.. Saya pon 5 bulan juga

sy alami dari awal ngandung sampai dah 33w ni